LES FALLES DE BENICARLÓ (BAIX MAESTRAT,CASTELLÓ)
GENT, COSTUMS, TRADICIÓNS, HISTORIES, PATRIMONIS I PAISATJES DE TERRES CASTELLONENQUES: JUAN E. PRADES BEL LES FALLES DE BENICARLÓ (BAIX MAESTRAT,CASTELLÓ) Comisions falleres de la Ciutat de Benicarló, semana de festes de Sant Josep: Falla de La Paperina Falla de LEmbut Falla de La Carrasca Falla del Mercat Vell Falla del Caduf Falla de Benicarló Falla del Grill Falla de Els Conquistaors Falla del Nou Barri Falla de La Barraca-Mallols Falla del Campanar Falla de Els Cremats
jueves, 19 de marzo de 2015 a las 22:18
Enviado por JUAN EMILIO PRADES BEL
|
PUERTO PESQUERO DE BENICARLÓ, LONJA DE PESCADO, PEIX FRESC DE BENICARLÓ
GENT, COSTUMS, TRADICIONS, HISTORIES, PATRIMONIS I PAISATJES DE TERRES CASTELLONENSES:
FIRES, MERCATS I JORNADES CULTURALS I GASTRONÓMIQUES : JUAN E. PRADES BEL LA TRADICIONAL DEMOSTRACIÓ GASTRONÒMICA POPULAR DEL 2014, DINS DELS ACTES DE LES VI JORNADES DEL PEIX I POLP DE LLOTJA DEL PORT DE BENICARLÓ. El disabte 27 de setembre començaran les Jornades Gastronòmiques del Peix i Polp de Llotja de Benicarló amb les Jornades del Pinxo. El plat fort de les Jornades serà, com cada any, la Demostració Gastronòmica amb una gran varietat d'arrossos i plats elaborats amb peix, dita demostració tindrà lloc el dia 5 d'octubre a la esplanada de la llotja del peix del port de Benicarló. Els restauradors de Benicarló serviran autèntiques delícies gastronòmiques elaborades a base d'arrossos mariners i receptes amb el peix com a producte principal. La inauguració oficial de la Demostració Gastronòmica serà el 5 d'octubre a les 12 hores i les degustacions començaran a servir-se a partir de les 12.30 hores. Els tiquets per a la Demostració Gastronòmica es posaran a la venda a partir de les 11 hores del mateix día, al mateix recinte del port , inclouran una ració d'arròs o fideuà i una beguda per un preu únic i modic el plat. Estes jornades gastronómiques tenen com a objectiu fomentar el peix fresc que es pesca i es ven cada día a la llotja del peix del port de Benicarló, i fomentar el seu consum com a referent del patrimoni cultural gastrónomic, de la dieta mediterránea, de la restauració i valorar els oficis i els treballs de la gent de la mar de Benicarló (Castelló).
miércoles, 24 de septiembre de 2014 a las 21:46
Enviado por Juan E. Prades Bel
|